به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، علی نرقانی یکی از کشاورزان این شهرستان به خبرنگار قدس آنلاین گفت: ملکی را به امید کسب درآمدش و پرداخت اجاره بها و مخارج زندگی از فروش محصولاتم از جمله گندم اجاره کردم.
وی اظهار داشت: حدود ۴ ماه پیش محصول گندم امسالم را تحویل سیلوی نقاب دادم اما از پول گندم خبری نیست.
نرقانی تصریح کرد: برای اجاره ملک خجالت میکشم به مالک مراجعه کرده و تمدید اجاره نمایم چون اگر مراجعه کنم قطعا صاحب ملک اجاره را تمدید نخواهد کرد.
حسین مظلومی نژاد یکی دیگر از کشاورزان اهل جوین گفت: یک کشاورز امیدش به فروش محصول و گذراندن معشیت خانواده است ولی با این وضعیت عرصه بر خانواده بسیار تنگ شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای تهیه بذر- کود و ابزارآلات کشاورزی اول فیشهای ردیف شده از طرف فروشندگان را پرداخته تا نسبت به تحویل ابزارآلات اقدام کنند.
وی تاکید کرد: ولی متاسفانه موقع فروش محصول با هزار و یک مانع مواجهیم تا محصول خود را تحویل دهیم و برای دریافت پول باید ماه ها انتظار بکشیم. آیا انصاف است که یک کشاورزاین همه آسیب ببیند؟
کشاورز دیگری گفت: اکثر مسئولان دم از پشتیبانی و حمایت از کشاورزان برای افزایش تولید محصولات در داخل کشور می زنند ولی افسوس که هیچ حمایتی نیست.
حسین نقابی اظهار داشت: ما باید نتیجه زحمات یک ساله خود را به دلالان با قیمت بسیار پایین برای دسترسی زودتر به درآمد بفروشیم.
وی افزود: آیا روزی خواهد رسید که گفتار و عمل مسئولان با وعده های داده شده مطابقت داشته باشد.
خبرنگار قدس آنلاین در مراجعه به اداره تعاون روستایی شهرستان جوین پاسخی قانع کننده دریافت نکرد و فقط گفته شد که رئیس اداره با حفظ سمت مدیریت تعاون روستایی شهرستان همجوار را پذیرفته و هنوز صندلی رئیس تعاون روستایی شهرستان جوین خالی است.
نظر شما